Compress JPEG - alat kompresor JPEG Online -

Alat kompresi JPEG minangka alat paling apik kanggo ngompres gambar miturut ukuran sing dibutuhake. Alat kasebut banget user friendly lan langkah telung gampang kasebut ing ngisor iki:

Langkah siji: Klik panah utawa seret file kanggo ngunggah gambar. Sampeyan bisa milih nganti rong puluh gambar sing pengin dikompres.

Langkah loro: Pilih kabeh rasio momen gambar saka kothak 'Kualitas Gambar'.

Langkah Tiga: Klik ngundhuh lan simpen gambar sing dikompres kanthi kapisah utawa bebarengan ing siji file.

Mirror kabeh gambar sacara horizontal utawa vertikal.
Yen mung siji lapangan sing disetel, lapangan liyane bakal kanthi otomatis diitung miturut rasio aspek.

Selehake file ing kene utawa klik kanggo upload.

Gambar file sing mung diidini kanggo diunggah